Webinar bestemmingsplan Feyenoord City op donderdagavond 8 oktober

1 oktober 2020 - Nieuwsbericht

Het college van B en W van Rotterdam heeft op dinsdag 22 september 2020 het bestemmingsplan Feyenoord City in concept vastgesteld. De gemeenteraad neemt hierover op 17 december aanstaande een definitief besluit.

De gemeente Rotterdam nodigt inzenders van zienswijzen en andere geïnteresseerden uit voor een digitale bijeenkomst over dit onderwerp op donderdagavond 8 oktober, om 20.00 uur. Wilt u het webinar digitaal bijwonen? Klik dan hier. Link werkt pas donderdagavond. Aanmelden is niet nodig en je kan ook zonder Microsoft Teams account kijken.


Webinar
In dit webinar wordt uitleg gegeven over het proces en de aanpassingen in het bestemmingsplan Feyenoord City, op basis van de ontvangen zienswijzen. Ook wordt de vervolgprocedure toegelicht.

Vooral de onderwerpen waarbij de grootste aanpassingen in het bestemmingsplan zijn doorgevoerd komen aan bod. Denk hierbij aan de bouwhoogte op de Veranda, parkeren en het waarborgen externe (brand)veiligheid van het water. 

Vragen stellen
Deelnemers kunnen tijdens het webinar via de chat vragen stellen over de verschillende onderwerpen. Op een aantal wordt direct antwoord gegeven, overige vragen krijgen een digitale reactie. Individuele indieners van zienswijzen die het niet eens zijn hoe met hun zienswijze is omgegaan, kunnen inspreken tijdens de openbare hoorzittingen in november.  Alle inzenders ontvangen een persoonlijk bericht.

Webinar volgen

  • Wilt u het webinar digitaal bijwonen? Klik dan hier.
  • Datum: donderdag 8 oktober
  • Tijd: van 20.00 tot 21.00 uur (online deuren geopend vanaf 19:45 uur)

Webinar terugkijken
Het webinar wordt opgenomen en is na afloop terug te zien op www.feyenoord-city.nl en www.stadionpark-rotterdam.nl. Vragen stellen is daar dan niet meer mogelijk.

Hoorzitting en commissie MPOF
Na dit webinar is er voor de inzenders van zienswijzen op het bestemmingsplan Feyenoord City de mogelijkheid om in te spreken tijdens de hoorzittingen. De raadscommissie Majeure Projecten, Organisatie en Financiën (MPOF) behandelt het raadsvoorstel op 3 december. Gezien de nieuwe coronamaatregelen worden indieners van zienswijzen afzonderlijk bericht over de data van de voorgenomen hoorzittingen en de wijze van inspreken. Voorlopig zijn de nieuwe data voor de hoorzittingen gepland op 24 en 25 november. Meer informatie over het bestemmingsplan en de aanpassingen vindt u op: https://rotterdam.raadsinformatie.nl/vergadering/772522 

Staat jouw vraag er niet bij?

Stel hier je vraag

“Hoe hoog worden de woningen langs de Stadionweg?”

Hoe zit het nou?