Uitzending bestemmingsplan Feyenoord City terugkijken

9 oktober 2020 - Nieuwsbericht

Gemeente Rotterdam en Feyenoord City hebben een speciale uitzending gemaakt over de aanpassingen in het bestemmingsplan Feyenoord City, op basis van de ingediende zienswijzen. Omgevingsmanager Theo Kion en Monique Lammens van Rho adviseurs en Wilco Verhagen projectmanager Feyenoord City van gemeente Rotterdam leggen op een aantal onderwerpen uit, waaronder bouwhoogte Veranda, waarborging externe veiligheid en mobiliteit, hoe de aanpassingen zijn toegepast.


Uitzending bekijken

Vragen

Het tijdelijke mailadres voor vragen over het ontwerpbestemmingsplan Feyenoord City naar aanleiding van de uitzending is gesloten. Indieners van zienswijzen hebben een uitnodiging van de Rotterdamse griffie gekregen waarin staat hoe ingesproken kan worden. Op dinsdag 24  en indien nodig woensdag 25 november worden hoorzittingen gehouden. De raadscommissie MPOF vergadert op 3 december. De gemeenteraad neemt op 17 december 2020 een besluit over het ontwerpbestemmingsplan Feyenoord City.

Heeft u algemene vragen over Stadionpark en Feyenoord City, stuur dan een mail naar stadionpark@rotterdam.nl.

Wilt u weten of zienswijzen wel of niet zijn toegepast op het bestemmingsplan, ga dan naar:
https://rotterdam.raadsinformatie.nl, klik op kalender op Subcommissie Bestemmingsplannen, hoorzitting 24 en 25 november 2020, zie bijlage C. 
Tijdens de hoorzittingen kunnen indieners van zienswijzen inspreken over hun zienswijzen. Zie hieronder.


Vervolg bestemmingsplan Feyenoord City

  • Op dinsdag 24 en woensdag 25 november worden hoorzittingen gehouden. Indieners van zienswijzen hebben hiervoor een uitnodiging van de Rotterdamse griffie gekregen of ontvangen die in de komende dagen. Daarin staat hoe ingesproken kan worden.
  • Op dinsdag 3 december komt de raadscommissie MPOF bijeen
  • Op dinsdag 17 december neemt de gemeenteraad een besluit op het bestemmingsplan Feyenoord City.

Staat jouw vraag er niet bij?

Stel hier je vraag

“Hoe hoog worden de woningen langs de Stadionweg?”

Hoe zit het nou?