Nieuwe bijeenkomsten voor omwonenden en supporters

15 april 2019 - Nieuwsbericht

Feyenoord City gaat de komende maanden weer graag in gesprek met omwonenden, supporters en andere geïnteresseerd in stadion- en gebiedsontwikkeling. Er zijn het afgelopen jaar verschillende sessies geweest met allerlei groepen. Dit heeft onder meer geleid tot het opnemen van 110 eisen van supporters in het Programma van Eisen (PvE) van het nieuwe stadion. De eerstvolgende bijeenkomst op donderdag 9 mei gaat over het ontwerp van het nieuwe stadion. Later dit jaar volgen er bijeenkomsten over onder meer de gebiedsontwikkeling.

Op donderdag 9 mei, van 19:00-21:00u, geeft OMA in De Kuip een presentatie over het ontwerp van het nieuwe stadion De architecten gaan gaat onder meer in op wat de ontwerpers hebben gedaan met de eisen die supporters hebben gesteld aan het nieuwe stadion. Later dit jaar volgen er meer bijeenkomsten.

Per bijeenkomst is er plek voor maximaal 100 personen. Zijn er meer aanmeldingen voor een bepaald onderwerp dan worden er extra bijeenkomsten hierover ingepland. Iedereen is welkom en de bijeenkomsten zijn vrij toegankelijk, wel vragen we je om je vooraf aan te melden via onderstaand formulier.

 

Ja ik ben aanwezig op donderdag 9 mei - 19:00u-21:00u in De Kuip

Staat jouw vraag er niet bij?

Stel hier je vraag

“Hoe zit het nu met die € 25 miljoen?”

Hoe zit het nou?