Eerste project gebiedsontwikkeling Feyenoord City; Imagine

16 november 2020 - Nieuwsbericht

De lancering van het eerste bouwproject binnen Feyenoord City: Imagine (www.imagine-rotterdam.nl) is de start van de gebiedsontwikkeling . Dit is een beeldbepalend appartementengebouw, dat bestaat uit twee woontorens, stadswoningen en commerciële ruimtes. In totaal komen er in totaal komen er 295 woningen, waarvan 162 koop en 133 vrije sector huur, met oppervlakten van 49 m2 voor een 2-kamerappartement tot 225 m2 voor een penthouse.

Imagine is het eerste project dat het nieuwe logo van Feyenoord City voert. Dit bestaat uit een vignet en een typografisch element. Het vignet staat symbool voor Feyenoord City als interactief speelveld. Het is opgebouwd uit de F van Feyenoord en de C van City die onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn en daarmee de interactiviteit uitbeelden.

Deze positionering markeert een volgend ijkpunt in de voortgang van het gebied Feyenoord City, dat de komende vijftien jaar tijd ontwikkeld wordt. In Rotterdam verschijnt stap voor stap een aantrekkelijk, veelzijdig en levendig gebied, dat een blikvanger wordt voor Rotterdam. Feyenoord City daagt uit om daar op unieke wijze te komen wonen, werken, sporten en recreëren! 

 

Staat jouw vraag er niet bij?

Stel hier je vraag

“Hoe hoog worden de woningen langs de Stadionweg?”

Hoe zit het nou?